প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী সপ্তকোটেশ্বৰ দেৱস্থানৰ নবীকৰণক লৈ সন্তোষ প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
11 FEB 2023 9:39PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গোৱাৰ শ্ৰী সপ্তকোটেশ্বৰ দেৱস্থান, নাৰ্ভে, বিচোলিমৰ নবীকৰণক লৈ সন্তোষ প্ৰকাশ কৰিছে।
গোৱাৰ মুখ্যমন্ত্ৰী ডাঃ প্ৰমোদ সাৱন্তৰ এটি টুইটলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
"নবীকৰণ কৰা শ্ৰী সপ্তকোটেশ্বৰ দেৱস্থান, নাৰ্ভে, বিচোলিমে আমাৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ আমাৰ আধ্যাত্মিক পৰম্পৰাৰ সৈতে সংযোগ গভীৰ কৰিব। ই লগতে গোৱাৰ পৰ্যটনকো অধিক উদ্দীপনা যোগাব।"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over renovation of Shree Saptakoteshwar Devasthan
11 FEB 2023 9:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over renovation of Shree Saptakoteshwar Devasthan, Narve, Bicholim in Goa.
In reply to a tweet by Goa Chief Minister Dr. Pramod Sawant, the Prime Minister tweeted :
"The renovated Shree Saptakoteshwar Devasthan, Narve, Bicholim will deepen the connect of our youth with our spiritual traditions. It will also further boost tourism in Goa."