প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী সপ্তকোতেস্বর দেবস্থান নৌনা শেমজিনবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
11 FEB 2023 9:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোৱাগী নার্বে, বিকোলিমদা লৈবা শ্রী সপ্তকোতেস্বর দেবস্থানবু নৌনা শেমজিন শাজিনবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
গোৱাগী মুখ্য মন্ত্রী দোক্তর প্রমোদ সাৱন্তগী ত্বীত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি:
“নার্বে, বিকোলিমগী শ্রী সপ্তকোতেস্বর দেবস্থান নৌনা শেমজিন শাজিনবা অসিনা ঐখোয়গী নহাশিংবু ঐখোয়গী লাইনিংগী চৎনবীশিংগা হেন্না মরী চেৎশিনহল্লগনি‍। মসিনা গোৱাদা তুরিজমবুসু মখা তানা ইনোৎ হাপ্লগনি‍।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over renovation of Shree Saptakoteshwar Devasthan
11 FEB 2023 9:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over renovation of Shree Saptakoteshwar Devasthan, Narve, Bicholim in Goa.
In reply to a tweet by Goa Chief Minister Dr. Pramod Sawant, the Prime Minister tweeted :
"The renovated Shree Saptakoteshwar Devasthan, Narve, Bicholim will deepen the connect of our youth with our spiritual traditions. It will also further boost tourism in Goa."