প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হৌখিবা চহি ৮দা অৱাং-নোংপোক্তা চাংদম্নিঙাই লৈতবা অওনবা উবা ফংলে: প্রধান মন্ত্রী
12 FEB 2023 1:45PM by PIB Imphal
অৱাং-নোংপোক্তা চাংদম্নিঙাই লৈতবা অওনবা লাকপদগী মফম অসিগী মীয়াম কান্নবশিং মপুংফানা ফংলে হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে।
মীওই অমগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“হৌখিবা চহি ৮দা অৱাং-নোংপোক্তা চাংদম্নিঙাই লৈতবা অওনবা উবা ফংলে, মসিনা মফম অসিগী মীয়াম কান্নবশিং মপুংফানা ফংহল্লে। সেক্তর অমা হেক্তা লৌখৎপা মতমদা, মশিং থিবা ঙমদবা খুদোংচাবশিং ফংলে”।

Prime Minister's Office
The Northeast has seen unparalleled transformation in the last 8 years: PM
12 FEB 2023 1:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that unparalleled transformation in the Northeast has led to extensive benefits for the people there.
Replying to a citizen’s tweet, the Prime Minister said:
“The Northeast has seen unparalleled transformation in the last 8 years, leading to extensive benefits for the people there. Pick any sector, the gains are innumerable.”