ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗତ ୮ ବର୍ଷରେ ଉତ୍ତର-ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳ ଅତୁଳନୀୟ ରୂପାନ୍ତରଣ ଦେଖିଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
12 FEB 2023 1:45PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳରେ ଅତୁଳନୀୟ ରୂପାନ୍ତରଣ ଯୋଗୁଁ ସେଠାକାର ବାସିନ୍ଦାମାନେ ବେଶ ଉପକୃତ ହେଉଛନ୍ତି ।
ଜଣେ ନାଗରିକଙ୍କ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଗତ ୮ ବର୍ଷରେ ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳ ଅତୁଳନୀୟ ରୂପାନ୍ତରଣ ଦେଖିଛି, ଯାହାଦ୍ୱାରା ସେଠାକାର ବାସିନ୍ଦାମାନେ ବେଶ ଉପକୃତ ହେଉଛନ୍ତି । ଯେକୌଣସି କ୍ଷେତ୍ର କଥା କୁହନ୍ତୁ, ଅଗଣିତ ସୁଫଳ ମିଳିଛି ।”

Prime Minister's Office
The Northeast has seen unparalleled transformation in the last 8 years: PM
12 FEB 2023 1:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that unparalleled transformation in the Northeast has led to extensive benefits for the people there.
Replying to a citizen’s tweet, the Prime Minister said:
“The Northeast has seen unparalleled transformation in the last 8 years, leading to extensive benefits for the people there. Pick any sector, the gains are innumerable.”