প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পার্লি বাইজনাথ-বিকারাবাদ ইলেক্ত্রিফিকেসন প্রোজেক্কীদমক কর্নাতকা, মহারাস্ত্রা অমসুং তেলঙ্গানাগী মীয়াম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
03 FEB 2023 9:10AM by PIB Imphal
হৌজিক কিলোমিতর ২৬৮গী রুত অসি মপুংফানা ইলেক্ত্রিক ফংহনখিবগা লোয়ন্না পার্লি বাইজনাথ-বিকারাবাদ ইলেক্ত্রিফিকেসন প্রোজেক্কীদমক কর্নাতকা, মহারাস্ত্রা অমসুং তেলঙ্গানাগী মীয়াম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“মিসন অসিদা অহেনবা মৈ পীরে অমসুং মসিগী অকক্নবা পরিং অসিদগী কান্নবা ফংগদৌরিবা কর্নাতকা, মহারাস্ত্রা অমসুং তেলঙ্গানাগী মীয়ামদা হরাওবা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates people of Karnataka, Maharashtra and Telangana for Parli Vaijnath-Vikarabad Electrification Project
03 FEB 2023 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated people of Karnataka, Maharashtra and Telangana for Parli Vaijnath-Vikarabad Electrification Project as entire route of 268 km is now electrified.
The Prime Minister tweeted :
"More power to this Mission and congratulations to the people from Karnataka, Maharashtra and Telangana who will benefit from this particular stretch."