ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଅହମ୍ମଦାବାଦର ପୁଷ୍ପ ପ୍ରଦର୍ଶନୀକୁ କଲେ ପ୍ରଶଂସା
04 JAN 2023 9:45PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କହିଛନ୍ତି ଯେ ଅହମ୍ମଦାବାଦର ପୁଷ୍ପ ପ୍ରଦର୍ଶନୀ ଅନେକ ଲୋକଙ୍କୁ ଆକୃଷ୍ଟ କରିଛି, ଯେଉଁମାନେ ପୁଷ୍ପ ଏବଂ ପ୍ରକୃତିକୁ ନେଇ ଅଧିକ ଆଗ୍ରହୀ ।
ଅହମ୍ମଦାବାଦ ପୌର ନିଗମ ପକ୍ଷରୁ ହୋଇଥିବା ଏକ ଟ୍ୱିଟ୍ ଉପରେ ନିଜ ପ୍ରତିକି୍ରୟା ରଖି, ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଟ୍ୱିଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
‘‘ଅତି ସୁନ୍ଦର ଦେଖାଯାଉଛି । ବର୍ଷ ବର୍ଷ ଧରି, ଅହମ୍ମଦାବାଦର ପୁଷ୍ପ ପ୍ରଦର୍ଶନୀ ପ୍ରସ୍ଫୁଟିତ ହୋଇଛି ଏବଂ ପୁଷ୍ପ ଓ ପ୍ରକୃତି ପ୍ରତି ଆଗ୍ରହ ରଖୁଥିବା ଅନେକ ଲୋକଙ୍କୁ ଆକର୍ଷିତ କରିଛି ।’’

Prime Minister's Office
PM lauds Ahmedabad’s Flower Show
04 JAN 2023 9:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said today that Ahmedabad’s Flower Show has drawn many people who are passionate about flowers and nature.
In reply to a tweet by Amdavad Municipal Corporation, Shri Modi tweeted :
"Looks interesting. Over the years, Ahmedabad’s Flower Show has blossomed and drawn many people who are passionate about flowers and nature."