Prime Minister's Office
PM lauds Ahmedabad’s Flower Show
04 JAN 2023 9:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said today that Ahmedabad’s Flower Show has drawn many people who are passionate about flowers and nature.
In reply to a tweet by Amdavad Municipal Corporation, Shri Modi tweeted :
"Looks interesting. Over the years, Ahmedabad’s Flower Show has blossomed and drawn many people who are passionate about flowers and nature."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আহমেদাবাদৰ ফুলৰ প্ৰদৰ্শনীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰশংসা
04 JAN 2023 9:45PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি কয় যে আহমেদাবাদৰ ফুলৰ প্ৰদৰ্শনীয়ে ফুল আৰু প্ৰকৃতিৰ প্ৰতি অনুভূতিপ্ৰৱণ বহু লোকক আকৰ্ষণ কৰিলে।
আহমেদাবাদ পৌৰ নিগমৰ এটা টুইটৰ উত্তৰত, শ্ৰী মোদীয়ে টুইট কৰে:
"আমোদজনক দেখা গৈছে। বিগত বছৰবোৰত, আহমেদাবাদৰ ফুলৰ প্ৰদৰ্শনী ফুলি উঠিছে আৰু ফুল আৰু প্ৰকৃতিৰ প্ৰতি অনুভূতিপ্ৰৱণ বহু লোকক আকৰ্ষণ কৰিছে।"