প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অহমেদবাতকী লৈগী মেলা থাগৎখ্রে
04 JAN 2023 9:45PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে অহমেদবাতকী লৈগী মেলানা লৈদা ঙাওজবশিং অমসুং মহৌশাবু নুংশিজবা মীওই কয়া চিংশিনবা ঙম্লে।
অমদবাত মিউনিসিপাল কাউন্সিলগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, শ্রী মোদীনা ত্বিৎ তৌখি:
“য়েংবদা ফজরে। চহি কয়া, অহমেদবাতকী লৈগী মেলা ফজনা লৈশাৎ তম্লে অমসুং লৈদা ঙাওজবশিং অমসুং মহৌশাবু নুংশিজবা মীওই কয়া চিংশিনবা ঙম্লে।

Prime Minister's Office
PM lauds Ahmedabad’s Flower Show
04 JAN 2023 9:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said today that Ahmedabad’s Flower Show has drawn many people who are passionate about flowers and nature.
In reply to a tweet by Amdavad Municipal Corporation, Shri Modi tweeted :
"Looks interesting. Over the years, Ahmedabad’s Flower Show has blossomed and drawn many people who are passionate about flowers and nature."