প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰবীণ তেলেগু অভিনেতা কৈকালা সত্যনাৰায়ণৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
23 DEC 2022 1:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰবীণ তেলেগু অভিনেতা কৈকালা সত্যনাৰায়ণৰ দেহাৱসানত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"চলচ্চিত্ৰ জগতখনৰ বিশিষ্ট ব্যক্তিত্ব কৈকালা সত্যনাৰায়ণৰ মৃত্যুৰ খবৰে শোকাহত কৰিছে। তেওঁ উল্লেখযোগ্য অভিনয় দক্ষতা আৰু বৈচিত্ৰময় চৰিত্ৰ ৰূপায়ণৰ বাবে সকলো প্ৰজন্মৰ মাজতে জনপ্ৰিয় আছিল। মই তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গ আৰু অনুৰাগীসকললৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো। ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of veteran telugu actor, Shri Kaikala Satyanarayana
23 DEC 2022 1:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of veteran telugu actor, Shri Kaikala Satyanarayana.
The Prime Minister tweeted;
"Pained by the passing away of noted film personality Shri Kaikala Satyanarayana Garu. He was popular across generations for his remarkable acting skills and diverse roles. My thoughts are with his family and admirers. Om Shanti."