Prime Minister's Office
PM condoles demise of veteran telugu actor, Shri Kaikala Satyanarayana
23 DEC 2022 1:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of veteran telugu actor, Shri Kaikala Satyanarayana.
The Prime Minister tweeted;
"Pained by the passing away of noted film personality Shri Kaikala Satyanarayana Garu. He was popular across generations for his remarkable acting skills and diverse roles. My thoughts are with his family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভেতেরান তেলুগু এক্তর শ্রী কাইকালা সত্যনারায়ন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
23 DEC 2022 1:23PM by PIB Imphal
ভেতেরান তেলুগু এক্তর শ্রী কাইকালা সত্যনারায়ন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“শক্নাইরবা ফিল্ম এক্তর শ্রী কাইকালা সত্যনারায়ন গারু লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী শিংথানিংঙাই ওইরবা এক্তিং স্কিলশিং অমসুং তোঙান-তোঙানবা রোলশিংগীদমক চহি মতাং কয়াগী মীওইশিংনা মহাক পাম্নৈ। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।