ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶିଷ୍ଟ ତେଲୁଗୁ ଅଭିନେତା ଶ୍ରୀ କୈକଲା ସତ୍ୟନାରାୟଣଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
23 DEC 2022 1:23PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ବିଶିଷ୍ଟ ତେଲୁଗୁ ଅଭିନେତା ଶ୍ରୀ କୈକଲା ସତ୍ୟନାରାୟଣଙ୍କ ବିୟୋଗର ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ବିଶିଷ୍ଟ ଚଳଚ୍ଚିତ୍ର ବ୍ୟକ୍ତିତ୍ୱ ଶ୍ରୀ କୈକଲା ସତ୍ୟନାରାୟଣ ଗାରୁଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ମର୍ମାହତ । ନିଜ ଅଭିନୟ ଦକ୍ଷତା ଓ ବିବିଧ ଭୂମିକାରେ ଅଭିନୟ ପାଇଁ ସେ ବିଭିନ୍ନ ପୀଢିର ଦର୍ଶକଙ୍କ ନିକଟରେ ଲୋକପ୍ରିୟ ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଓ ଶୁଭେଚ୍ଛୁମାନଙ୍କୁ ସମବେଦନା ଜଣାଉଛି । ଓମ ଶାନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of veteran telugu actor, Shri Kaikala Satyanarayana
23 DEC 2022 1:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of veteran telugu actor, Shri Kaikala Satyanarayana.
The Prime Minister tweeted;
"Pained by the passing away of noted film personality Shri Kaikala Satyanarayana Garu. He was popular across generations for his remarkable acting skills and diverse roles. My thoughts are with his family and admirers. Om Shanti."