প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
দুগ্ধ খণ্ডত হোৱা অগ্ৰগতিৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰী
28 NOV 2022 1:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে দুগ্ধ খণ্ডৰ অগ্ৰগতিৰ প্ৰশংসা কৰে, য’ত মাত্ৰ ৮ বছৰত পূৰ্বৰ ৬৩ বছৰত ১২১ মেট্ৰিক টনৰ তুলনাত গাখীৰ উৎপাদন ৮৩ মেট্ৰিক টন বৃদ্ধি পাইছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰীযুত পৰশ্বোত্তম ৰূপালাৰ টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“এইটো বিশেষভাৱে আনন্দদায়ক কথা। এটা সজীৱ দুগ্ধ খণ্ডও আমাৰ নাৰী শক্তিক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ এক উত্তম উপায়। আগন্তুক সময়ত দুগ্ধ খণ্ড আৰু অধিক বিকশিত হওক।”

Prime Minister's Office
PM lauds strides made in the dairy sector
28 NOV 2022 1:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the growth of dairy sector, where milk production increased 83 MT in just 8 years compared to 121 MT in earlier 63 years.
In a reply to a tweet by the Union Minister, Shri Parshottam Rupala, the Prime Minister tweeted:
“This is particularly gladdening. A vibrant dairy sector is also a great way to further strengthen our Nari Shakti. May the dairy sector grow even more in the coming times.”