ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦୁଗ୍ଧ କ୍ଷେତ୍ରରେ କରାଯାଇଥିବା ପ୍ରଗତିକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 NOV 2022 1:05PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଦୁଗ୍ଧ କ୍ଷେତ୍ରରେ ହୋଇଥିବା ପ୍ରଗତିକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁଠାରେ ୬୩ ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ୧୨୧ ମେଟ୍ରିକ ଟନ୍‍ ଦୁଗ୍ଧ ଉତ୍ପାଦନ ତୁଳନାରେ ମାତ୍ର ୮ ବର୍ଷରେ ୮୩ ମେଟ୍ରିକ ଟନ୍‍ ବୃଦ୍ଧି ପାଇଛି ।
କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପରଶୋତ୍ତମ ରୁପାଲାଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଉତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି:
“ଏହା ବିଶେଷ ଆନନ୍ଦଦାୟକ ଅଟେ । ଆମର ନାରୀ ଶକ୍ତିକୁ ଆହୁରି ମଜବୁତ କରିବା ପାଇଁ ଦୁଗ୍ଧ କ୍ଷେତ୍ର ମଧ୍ୟ ଏକ ଭଲ ଉପାୟ । ଆଗାମୀ ଦିନରେ ଦୁଗ୍ଧ କ୍ଷେତ୍ର ଆହୁରି ବୃଦ୍ଧି ହେଉ ।”

Prime Minister's Office
PM lauds strides made in the dairy sector
28 NOV 2022 1:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the growth of dairy sector, where milk production increased 83 MT in just 8 years compared to 121 MT in earlier 63 years.
In a reply to a tweet by the Union Minister, Shri Parshottam Rupala, the Prime Minister tweeted:
“This is particularly gladdening. A vibrant dairy sector is also a great way to further strengthen our Nari Shakti. May the dairy sector grow even more in the coming times.”