প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দাইরী সেক্তরগী মাইকৈদা মায় পাক্লিবশিংবু থাগৎখ্রে
28 NOV 2022 1:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দাইরী সেক্তরনা শাহৌ লৌববু থাগৎখ্রে। মমাংগী চহি ৬৩দা পুথোক্লম্বা এম.তি. ১২১গা চাংদম্নবদা, শুপ্নগী চহি ৮দা লৈবাক্কী শঙ্গোম পুথোকপগী চাংনা এম.তি. ৮৩ হেনখি।
কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী পর্শোত্তম রুপালাগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মসিদি য়াম্না নুংঙাইবনি। মতিক লৈবা সেক্তর অমা হায়বসি ঐখোয়গী নারি শক্তিবু মপাঙ্গল হেন্না হাপ্পগী পাম্বৈ অমনি। দাইরী সেক্তরনা লাক্কদৌরিবা মতমশিংদসু অহেনবা শাহৌ লৌবা ওইসনু”।

Prime Minister's Office
PM lauds strides made in the dairy sector
28 NOV 2022 1:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the growth of dairy sector, where milk production increased 83 MT in just 8 years compared to 121 MT in earlier 63 years.
In a reply to a tweet by the Union Minister, Shri Parshottam Rupala, the Prime Minister tweeted:
“This is particularly gladdening. A vibrant dairy sector is also a great way to further strengthen our Nari Shakti. May the dairy sector grow even more in the coming times.”