প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বাথুকাম্মা উপলক্ষে দেশবাসীক, বিশেষকৈ তেলেংগানাৰ নাৰী শক্তিক শুভেচ্ছা জনাইছে
25 SEP 2022 6:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পৱিত্ৰ বাথুকাম্মা উপলক্ষে দেশবাসীক বিশেষকৈ তেলেংগানাৰ নাৰী শক্তিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"পৱিত্ৰ বাথুকাম্মা উপলক্ষে দেশবাসীক, বিশেষকৈ তেলেংগানাৰ নাৰী শক্তিক শুভেচ্ছা জনাইছোঁ। এই উৎসৱে প্ৰকৃতিৰ সৈতে আমাৰ সম্পৰ্ক গভীৰ কৰক আৰু ফুলৰ প্ৰতি আমাৰ আগ্ৰহ বৃদ্ধি কৰক।"

Prime Minister's Office
PM greets everyone, particularly the Nari Shakti of Telangana on the occasion of Bathukamma
25 SEP 2022 6:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone, particularly the Nari Shakti of Telangana on the auspicious occasion of Bathukamma.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to everyone, particularly the Nari Shakti of Telangana on the auspicious occasion of Bathukamma. May this festival deepen our connect with nature and deepen interest in flowers."