প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক্তা মরু ওইনা তেলঙ্গানাগী নারী শক্তিদা বথুকম্মানা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
25 SEP 2022 6:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংমক্তা মরু ওইনা তেলঙ্গানাগী নারী শক্তিদা য়াইফরবা বথুকম্মানা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মীপুম খুদিংমক্তা মরু ওইনা তেলঙ্গানাগী নারী শক্তিদা য়াইফরবা বথুকম্মানা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। কুহ্মৈ অসিনা মহৌশাগা লোয়ননা লৈনরিবা ঐখোয়গী মরীশিং হেন্না চেৎশিনহনবা অমসুং হৈরাং-লৈরাংদা হেন্না পুক্নিং চংশিনবা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM greets everyone, particularly the Nari Shakti of Telangana on the occasion of Bathukamma
25 SEP 2022 6:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone, particularly the Nari Shakti of Telangana on the auspicious occasion of Bathukamma.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to everyone, particularly the Nari Shakti of Telangana on the auspicious occasion of Bathukamma. May this festival deepen our connect with nature and deepen interest in flowers."