প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভূমিকম্পৰ পিছত কুচ্চৰ উত্থানৰ ভিডিঅ’ শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
28 AUG 2022 1:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভূমিকম্পৰ পিছত উদ্যোগ, কৃষি, পৰ্যটন আদিৰ এক সমৃদ্ধিশালী কেন্দ্ৰ হিচাপে পৰিগণিত হোৱা গুজৰাটৰ কচ্ছৰ উত্থানৰ ওপৰত আধাৰিত এটা ভিডিঅ' শ্বেয়াৰ কৰিছে। ভিডিঅ'টো মোডী ষ্টৰী টুইটাৰ হেণ্ডেলে টুইট কৰিছে, য'ত মানুহে গুজৰাটৰ তদানীন্তন মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ উল্লেখযোগ্য কামৰ বিষয়ে আলোচনা কৰিছে। ভূমিকম্পৰ পিছত কচ্ছৰ পুনৰ্গঠনৰ বাবে মানুহে গুজৰাটৰ তদানীন্তন মুখ্যমন্ত্ৰীৰ নেতৃত্বক প্ৰশংসা কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে; "২০০১ চনৰ ভূমিকম্পৰ পিছত, কিছুমান লোকে কচ্ছক বন্ধ কৰি দিছিল। তেওঁলোকে কৈছিল যে কচ্ছে কেতিয়াও মূৰ দাঙি উঠিব নোৱাৰে, কিন্তু এই সন্দেহবাদীসকলে কচ্ছৰ আত্মাক অৱমূল্যায়ন কৰিছিল।
এতিয়া কচ্ছ পুনৰ উজ্জীৱিত হৈ উঠিছে আৰু ই দ্ৰুতগতিত বিকশিত হোৱা জিলাসমূহৰ ভিতৰত এখন হৈ পৰিছে।"

Prime Minister's Office
PM shares a video of rise of Kutch post earthquake
28 AUG 2022 1:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a video based on rise of Kutch, Gujarat after earthquake to become a flourishing hub of industries, agriculture, tourism etc. The video is tweeted by Modi Story twitter handle wherein people have talked about the remarkable work of then Chief Minister of Gujarat, Shri Narendra Modi. People have praised the leadership of then Gujarat CM for revamping of Kutch after earthquake.
The Prime Minister tweeted;
"After the 2001 Earthquake, some people had written off Kutch. They said Kutch could never rise but these sceptics underestimated the spirit of Kutch.
In no time, Kutch rose and it became one of the fastest growing districts."