প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ুহা হাখিবা মতুংদা কত্চনা চাওখৎলকপগী ভিদিও পি.এম.না সেয়র তৌখ্রে
28 AUG 2022 1:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুহা হাখিবা মতুংদা কত্চ, গুজরাতনা লিখৎলক্তুনা ইন্তস্ত্রী, লৌউ শিংউ, তুরিজম্নচিংবগী মচিন তুমখৎলক্লিবা মফম অমা ওইরকপগী ভিদিও অমা সেয়র তৌরকখ্রে‍। ভিদিও অদু মোদী স্তোরী ত্বীত্তর হেন্দলনা ত্বীত তৌরকখিবনি অমদি মীয়াম্না মতমদুগী গুজরাতকী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মশক থোকপা থবক্কী মরমদা ঙাঙনখি‍। কত্চপু য়ুহা হাখিবা মতুংদা পুম্নৌ নৌবা শেমগৎলকপগীদমক মীয়াম্না মতমদুগী গুজরাত সি.এম.বু থাগৎনখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা:
“২০০১গী য়ুহা হাবা মতুংদা, মীওই খরনা কত্চপু লৌখৎপা য়াররোইবদা ওইনা নাথৈখি‍। কত্চ অমুক হন্না লিখৎলকপা ঙম্লরোই হায়না মখোয়না হায়খি, অদুবু চীংনরিবা মীওইশিংদুনা কত্চকী থৌনাবু হন্থনা য়েংখিবনি‍।
মতম ইচঙ চঙদনা, কত্চনা হৌগৎলক্তুনা খ্বাইদগী খোঙজেল য়াঙনা চেনখৎলক্লিবা দিস্ত্রিক্ত অমা ওইরকখি‍।”

Prime Minister's Office
PM shares a video of rise of Kutch post earthquake
28 AUG 2022 1:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a video based on rise of Kutch, Gujarat after earthquake to become a flourishing hub of industries, agriculture, tourism etc. The video is tweeted by Modi Story twitter handle wherein people have talked about the remarkable work of then Chief Minister of Gujarat, Shri Narendra Modi. People have praised the leadership of then Gujarat CM for revamping of Kutch after earthquake.
The Prime Minister tweeted;
"After the 2001 Earthquake, some people had written off Kutch. They said Kutch could never rise but these sceptics underestimated the spirit of Kutch.
In no time, Kutch rose and it became one of the fastest growing districts."