প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না য়োগ নুমিৎ পালন তৌনবা অমসুং য়োগ অসিবু পুনশিগী শরুক অমা ওইহন্নবা মীয়ামদা হাবরকখ্রে
‘য়োগ ইন আৱর দেলী লাইবস’কী মতাংদা ফিলম অমা শিয়র তৌখি
12 JUN 2022 5:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শহরী নরেন্দ্র মোদীনা য়োগ নুমিৎ পালন তৌনবা অমসুং য়োগ অসিবু পুনশিগী শরুক অমা ওইহন্নবা মীয়ামদা হাবরকখ্রে। শ্রী মোদীনা ‘য়োগ ইন আৱর দেলী লাইবস’কী মতাংদা ফিলম অমসু শিয়র তৌখি।
ত্বীত কয়া অমগী খুত্থাংদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“লাক্কদবা নুমিৎ খরনি অসিদা, মালেম অসিনা য়োগগী ইন্তর্নেস্নেল দে পালন তৌরগনি। ঐহাক্না মীয়াম পুম্নমক্তা য়োগ নুমিৎ পালন তৌনবা অমসুং য়োগ অসিবু পুনশিগী শরুক অমা ওইহন্নবা হায়রি। মসিগী কান্নবা অসি কয়া অমা লৈ... ”

Prime Minister's Office
PM urges everyone to mark Yoga Day and make Yoga a part of daily lives
Shares a film on ‘Yoga in our daily lives’
12 JUN 2022 5:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urgedeveryone to mark Yoga Day and make Yoga a part of daily lives. Shri Modi also shared a film on ‘Yoga in our daily lives’.
In a series of tweets, the Prime Minister said:
“In the coming days, the world will mark International Day of Yoga. I urge you all to mark Yoga Day and make Yoga a part of your daily lives. The benefits are many…