Prime Minister's Office
PM urges everyone to mark Yoga Day and make Yoga a part of daily lives
Shares a film on ‘Yoga in our daily lives’
12 JUN 2022 5:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urgedeveryone to mark Yoga Day and make Yoga a part of daily lives. Shri Modi also shared a film on ‘Yoga in our daily lives’.
In a series of tweets, the Prime Minister said:
“In the coming days, the world will mark International Day of Yoga. I urge you all to mark Yoga Day and make Yoga a part of your daily lives. The benefits are many…

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
যোগ দিৱস উদযাপন আৰু যোগক দৈনন্দিন জীৱনৰ অংশ কৰি ল’বলৈ সকলোকে আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
‘আমাৰ দৈনন্দিন জীৱনত যোগ’ শীৰ্ষক এখনি চলচ্চিত্ৰ শ্বেয়াৰ
12 JUN 2022 5:47PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সকলোকে যোগ দিৱস উদযাপন আৰু যোগক দৈনন্দিন জীৱনৰ অংশ কৰি ল’বলৈ আহ্বান জনাইছে। শ্ৰী মোদীয়ে ‘আমাৰ দৈনন্দিন জীৱনত যোগ’ শীৰ্ষক এখনি চলচ্চিত্ৰও শ্বেয়াৰ কৰিছে।
এলানি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়ঃ
আগন্তুক দিনসমূহত বিশ্বখনে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় যোগ দিৱস উদযাপন কৰিব। মই আপোনালোক আটাইকে যোগ দিৱস উদযাপন আৰু যোগক আপোনালোকৰ দৈনন্দিন জীৱনৰ অংশ কৰি ল’বলৈ আহ্বান জনাইছো। ইয়াৰ লাভালাভ অসীম...