প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উজ্বালা সবসিদীগী মতাংদা ঙসি লৌখিবা ৱারেপ অসিনা ইমুংগী বজেত্তা লাইথোকহল্লগনিঃ প্রধান মন্ত্রী
21 MAY 2022 8:16PM by PIB Imphal
পেত্রোল অমসুং দিজলগী মমলনা মশক থোক্না হন্থখিবনা সেক্তর কয়াদা অফবা শাফু পীগনি অমসুং ঐখোয়গী মীয়াম্বু য়াম্না হেন্না নুংঙাইহল্লগনিঃ প্রধান মন্ত্রী
উজ্বালা সবসিদীগী মতাংদা ঙসি লৌখিবা ৱারেপ অমসুং পেত্রোল অমসুং দিজলগী মমলনা মশক থোক্না হন্থখিবনা সেক্তর কয়াদা অফবা শাফু পীগনি অমসুং ঐখোয়গী মীয়াম্বু য়াম্না হেন্না নুংঙাইহন্দুনা ‘ইজ ওফ লিভিং’ হেন্না ফগৎহল্লগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খ্রে।
ৱারেপ অসিগা মরী লৈনবা ফাইনান্স মন্ত্রীগী ত্বীতপু অমুক পল্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐখোয়গী ওইনদি লৈবাক মীয়াম্না খ্বাইদগী হেন্না মরু ওই!
ঙসিগী ৱারেপশিং, মরু ওইনা, পেত্রোল অমসুং দিজলগী মমলদা মশক থোক্না হন্থবা অসিনা সেক্তর কয়াদা অফবা শাফু পীগনি অমসুং ঐখোয়গী মীয়াম্বু য়াম্না হেন্না নুংঙাইহন্দুনা ‘ইজ ওফ লিভিং’ হেন্না ফগৎহল্লগনি”।
“উজ্বালা য়োজনানা ভারত মচা করোর কয়া, মরু ওইনা নুপীশিংদা তেংবাংখি। উজ্বালা সবসিদীগী মতাংদা ঙসি লৌখিবা ৱারেপ অসিনা ইমুংগী বজেত্তা লাইথোকহল্লগনি”।

Prime Minister's Office
Today’s decision on Ujjwala subsidy will greatly ease family budgets: PM
21 MAY 2022 8:16PM by PIB Delhi
Significant drop in petrol and diesel prices will positively impact various sectors, provide relief to our citizens: PM
The Prime Minister has said that today's decisions on Ujjwala subsidy and drop in petrol and diesel prices will positively impact various sectors, provide relief to our citizens and further ‘Ease of Living.’
Quoting the Finance Minister's tweets regarding the decisions, the Prime Minister tweeted :
"It is always people first for us!
Today’s decisions, especially the one relating to a significant drop in petrol and diesel prices will positively impact various sectors, provide relief to our citizens and further ‘Ease of Living.’"