প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না স্তেন্দ অপ ইন্দিয়াগী ৬শুবা কুমওন্না লাকপদা ভারতকী ওন্তপ্রিনোরিএল ইনর্জী অদু হায়লাইৎ তৌখ্রে
05 APR 2022 2:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্তেন্দ অপ ইন্দিয়া ইনিসিএতিব অসি ভারতকী ওন্তপ্রিনোরিএল ইনর্জী চেনেলাইজ তৌনবা হৌজিক পাইখৎলিবা থৌরাংশিং অসিগী শরুক অমনি হায়খ্রে।
ঙসি স্তেন্দ অপ ইন্দিয়া ইনিসিএতিব অসি চহি তরুক মপুং ফারে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“ভারত অসি ওন্তপ্রিনোরিএল ইনর্জীনা থল্লি অমসুং স্তেন্দ অপ ইন্দিয়া ইনিসিএতিব অসি মসিগী ৱাখল্লোন অসিবু মখা তানা খুমাং চাউশিনহন্নবা অমসুং চাউখৎহন্নবা চেনেলাইজ তৌনবা হৌজিক পাইখৎলিবা থৌরাংশিং অসিগী শরুক অমনি।”

Prime Minister's Office
PM highlights India’s entrepreneurial energy on 6th anniversary of Stand Up India
05 APR 2022 2:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called Stand Up India initiative a part of the ongoing efforts to channelise India’s entrepreneurial energy.
Today Stand Up India initiative has turned 6 years old.
The Prime Minister tweeted :
"India is full of entrepreneurial energy and the Stand Up India initiative is a part of the ongoing efforts to channelise this spirit to further progress and prosperity"