Prime Minister's Office
PM highlights India’s entrepreneurial energy on 6th anniversary of Stand Up India
05 APR 2022 2:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called Stand Up India initiative a part of the ongoing efforts to channelise India’s entrepreneurial energy.
Today Stand Up India initiative has turned 6 years old.
The Prime Minister tweeted :
"India is full of entrepreneurial energy and the Stand Up India initiative is a part of the ongoing efforts to channelise this spirit to further progress and prosperity"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ষ্টেণ্ড আপ ইণ্ডিয়াৰ ৬ষ্ঠ বৰ্ষপূৰ্তি অনুষ্ঠানত ভাৰতৰ উদ্যোগী শক্তিৰ গুৰুত্বৰ ওপৰত প্ৰাধান্য প্ৰধানমন্ত্ৰী
05 APR 2022 2:38PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ষ্টেণ্ড আপ ইণ্ডিয়াৰ উদ্যোগক ভাৰতৰ উদ্যোগী শক্তিক সৃষ্টিশীল ৰূপ দিয়াৰ প্ৰচেষ্টাৰ অংশ হিচাপে অভিহিত কৰিছে।
আজি ভাৰতৰ ষ্টেণ্ড আপ ইণ্ডিয়া প্ৰচেষ্টাৰ ৬ বছৰ সম্পূৰ্ণ হৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি কয়:
"ভাৰত উদ্যোগী শক্তিৰে পৰিপূৰ্ণ আৰু ষ্টেণ্ড আপ ইণ্ডিয়া শীৰ্ষক প্ৰচেষ্টা হৈছে অধিক প্ৰগতি আৰু সমৃদ্ধিৰ দিশ প্ৰদান কৰিবৰ বাবে এনে মনোভাৱক সৃষ্টিশীল ৰূপ দিয়া প্ৰচেষ্টাৰ এক অংশ।"