প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দা. দেবেন্দ্র পতেলনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
05 APR 2022 2:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা ওনকো-সর্জিয়ন দা. দেবেন্দ্র পতেলনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা দা. পতেলনা হেল্থ ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং কেন্সর কিয়রদা শাহৌ পীনবা হোৎনবদা শরুক তমখিবা অদুবু নীংশিংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“দা. দেবেন্দ্র পতেলনা হেল্থ ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং কেন্সর কিয়রদা শাহৌ পীনবা হোৎনখিবা অসিনা মরম ওইরগা মশিং লাকঙমদ্রবা মীওই কয়ানা মহাকপু ইকাই খুম্নখি অমসুং অফবা মীংচৎ পুরকপা ঙমখি। মহাক্কী মেদিসিনগী লমদা লৈরিবা লৌশিং অমসুং মীনুংশি চাউবা মতৌ অসি মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Dr. Devendra Patel
05 APR 2022 2:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of noted Onco-Surgeon Dr. Devendra Patel. The Prime Minister recalled Dr Patel's contribution in boosting health infrastructure and cancer care.
The Prime Minister tweeted :
"Dr. Devendra Patel earned the respect and goodwill of countless people due to his efforts to boost health infrastructure and cancer care. His deep knowledge of medicine and compassionate nature will always be remembered. Pained by his demise. Condolences to his family. Om Shanti."