ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମାର୍ଚ୍ଚ ୧୮ତାରିଖରେ ବର୍ଷବ୍ୟାପି ପାଳନ ହେବାକୁ ଥିବା ମାତୃଭୂମିର ଶତବାର୍ଷିକୀ ଉତ୍ସବକୁ ଉଦଘାଟନ କରିବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 MAR 2022 11:07AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବର୍ଷବ୍ୟାପି ପାଳନ ହେବାକୁ ଥିବା ଦୈନିକ ମାଲାୟାଲାମ ମାତୃଭୂମିର ଶତବାର୍ଷିକୀ ଉତ୍ସବକୁ ୧୮ ମାର୍ଚ୍ଚ ୨୦୨୨ ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧ ଟାରେ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସିଂ ମାଧ୍ୟମରେ ଉଦଘାଟନ କରିବେ ।
ମାର୍ଚ୍ଚ ୧୮, ୧୯୨୩ ରେ ମାତୃଭୂମି କାର୍ଯ୍ୟ ଆରମ୍ଭ କରିଥିଲା । ଜାତୀୟ ସ୍ୱାର୍ଥ ପ୍ରସଙ୍ଗକୁ ଅଗ୍ରାଧିକାର ଦେବା ସହିତ ସାମାଜିକ ସଂସ୍କାର ଓ ବିକାଶ ମୂଳକ ଏଜେଣ୍ଡାକୁ ନେଇ ଆଗକୁ ବଢିବାରେ ଏହା ସମସ୍ତଙ୍କ ଠାରୁ ଆଗରେ ଥିଲା । ମାତୃଭୂମିର ୧୫ ଟି ସଂସ୍କରଣ ଏବଂ ୧୧ ଟି ସାମୟିକ ପତ୍ରିକା ଅଛି । ଆହୁରି ମଧ୍ୟ, ମାତୃଭୂମି ପୁସ୍ତକ ବିଭାଗ ସମସାମୟିକ ଆଗ୍ରହକୁ ଦୃଷ୍ଟିରେ ରଖି ବିଭିନ୍ନ ପ୍ରସଙ୍ଗରେ ଅଗ୍ରଲେଖାମାନ ପ୍ରକାଶ କରିଥାଏ ।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate the year-long celebrations of the centenary year of Mathrubhumi on 18th March
17 MAR 2022 11:07AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the year-long celebrations of the centenary year of Mathrubhumi – the Malayalam daily – on 18th March, 2022 at 11 AM via video conferencing.
Mathrubhumi started functioning on March 18, 1923. It has been at the forefront of pushing across social reforms and developmental agenda, while constantly highlighting issues of national interest. Mathrubhumi has 15 editions and 11 periodicals. Also, Mathrubhumi Books division publishes titles on a wide range of issues of contemporary interest.