প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মার্চ ১৮দা মাতৃভুমিগী চহি চামা মপুং ফাবগী চহি অমা চুপ্না পাঙথোক্কদবা থৌরম হৌদোকদৌরি
17 MAR 2022 11:07AM by PIB Imphal
মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মার্চ ১৮, ২০২২দা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা – মলয়ালম পাউচে – মাতৃভুমিগী চহি চামা মপুং ফাবগী চহি অমা চুপ্না পাঙথোক্কদবা থৌরম হৌদোকদৌরি।
মাতৃভুমি অসি ইং কুমজা ১৯২৩গী মার্চ ১৮দগী মথৌ তৌবা হৌখি। মসিনা লৈবাক অসিগী ওইবা মরু ওইবা হীরমশিং লেপ্পা লৈতনা উৎথোকপগা লোয়ননা খুন্নাইগী ওইবা অহোংবশিং অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগী এজেন্দা অসি পুথোক্নবা হোৎনবদা মাং থাদুনা লাকখি। মাতৃভুমিগী ইদিসন ১৫ অমসুং পেরিওদিকেল ১১ লৈ। লোয়ননা মাতৃভুমি বুকস দিবিজসন্না মতম অসিগী ওইবা হীরমশিংদা ইস্যু কয়াদা তাইতলশিং ফোঙখি।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate the year-long celebrations of the centenary year of Mathrubhumi on 18th March
17 MAR 2022 11:07AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the year-long celebrations of the centenary year of Mathrubhumi – the Malayalam daily – on 18th March, 2022 at 11 AM via video conferencing.
Mathrubhumi started functioning on March 18, 1923. It has been at the forefront of pushing across social reforms and developmental agenda, while constantly highlighting issues of national interest. Mathrubhumi has 15 editions and 11 periodicals. Also, Mathrubhumi Books division publishes titles on a wide range of issues of contemporary interest.