প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জনুৱারীগী ২১দা সোমনাথতা অনৌবা সর্ক্যুইৎ হাউস শঙ্গারগনি
20 JAN 2022 12:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভীদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা ২০২২গী জনুৱারী ২১গী অয়ুক্কী পুং ১১ তাবা মতমদা সোমনাথতা অনৌবা সরক্যুইৎ হাউস অমা শঙ্গারগনি। শঙ্গাবা অদুগী মতুং তারকপা ওইনা থৌরম অদুগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা পাউজেল পীরগনি।
সোমনাথ তেম্পল অসি চহি খুদিংগী ভারত অমসুং মপানদগী লাকপা দিভোতী লাখ কয়া অমনা চৎলি। হৌজিক লৈরিবা সরকারগী ফেসিলিতী অদু তেম্পল অদুদগী য়াম্না থাপ্না লৈবা মরম্না অনৌবা সর্ক্যুইৎ আউস অমগী তঙাইফদবা লৈবা থেংনখি। অনৌবা সর্ক্যুইৎ হাউস অসি লুপা করোর ৩০ হেন্না চংনা শাখি অমসুং মসি সোমনাথ তেম্পল মনাক্তা লৈ। মসিদা স্বিতশিং য়াওনা, ভি.আই.পি. অমসুং দিলক্স রুমশিং, কনফরেন্স রুম, ওদিতোরিয়ম হোলনচিংবা অৱাংবা থাক্কী ফেসিলিতীশিং য়াওরি। মসিগী লেন্দস্কেপিং অদু কা খুদিংমক্তগী সমুদ্র উবা ফংনবা মওংদা শাখি।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate new Circuit House at Somnath on 21st January
20 JAN 2022 12:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the new Circuit House at Somnath on 21st January, 2022 at 11 AM via video conferencing. The inauguration will be followed by the Prime Minister’s address on the occasion.
Somnath Temple is visited by lakhs of devotees from India and abroad every year. The need for the new Circuit House was felt as the existing government facility was located far off from the temple. The new Circuit House has been built at a cost of over Rs 30 crore and is located near the Somnath Temple. It is equipped with top class facilities including suites, VIP and deluxe rooms, conference room, auditorium hall etc. The landscaping has been done in such a manner that sea view is available from every room.