Prime Minister's Office
PM invites citizens to share their ideas and suggestions for Mann Ki Baat on 30th January, 2022
19 JAN 2022 11:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited citizens to share their ideas and suggestions for Mann Ki Baat which will take place on Sunday, 30th January, 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On the 30th on this month, the first #MannKiBaat of 2022 will take place. I am sure you have lots to share in terms of inspiring life stories and topics. Share them on @mygovindia or the NaMo App. Record your message by dialling 1800-11-7800."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ୩୦ ଜାନୁୟାରୀ ୨୦୨୨ ରେ ହେବାକୁ ଥିବା ମନ କି ବାତ୍‍ ପାଇଁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କର ମତାମତ ଏବଂ ପରାମର୍ଶ ଦେବାକୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି
19 JAN 2022 11:12AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ୩୦ ଜାନୁୟାରୀ ୨୦୨୨ ରେ ହେବାକୁ ଥିବା ମନ କି ବାତ୍‍ ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କର ମତାମତ ଏବଂ ପରାମର୍ଶ ପ୍ରଦାନ କରିବାକୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଚଳିତ ମାସର ୩୦ ତାରିଖ ଦିନ, ୨୦୨୨ ର ପ୍ରଥମ ମନ କି ବାତ୍‍ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବ । ମୁଁ ନିଶ୍ଚିତ ଯେ ଆପଣମାନଙ୍କ ନିକଟରେ ଜୀବନ କାହାଣୀ ଏବଂ ବିଷୟବସ୍ତୁକୁ ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ କରିବା ପାଇଁ ବହୁତ କିଛି ଅଛି । ସେଗୁଡିକୁ @mygovindia କିମ୍ବା ନମୋ ଆପ୍ରେ ସେୟାର କରନ୍ତୁ । ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ ନମ୍ବରକୁ ଡାଏଲ କରି ଆପଣଙ୍କ ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରାନ୍ତୁ ।”