প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তিরুৱল্লৱর নুমিত্তা য়াম্না ফাওরবা তিরুৱল্লুৱরদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
15 JAN 2022 9:16AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তিরুৱল্লুৱর নুমিত্তা য়াম্না ফাওরবা তিরুৱল্লবরদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তিরুৱল্লুৱর নুমিত্তা, ঐহাক্না য়াম্না ফাওরবা তিরুৱল্লুৱরবু ইকাইখুম্নবা উৎলি। মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং অদু ৱাখল-লৌশিং পী অমসুং প্রক্তিকেল ওই... মখোয়শিং অদু মখোয়গী দাইভর্স নেচর অমসুং ইন্তেলেকচুৱেল দেপ্তকীদমক্তা ময়াদগী তোপ-তোপ্না লৈ। ঐনা মমাং চহিদা কন্যাকুমারিদা তিরুৱল্লুৱর মীতম অমসুং ৱিৱেকানন্দ রোক মেমোরিয়েলগী ভীদিও অমা নমখি, মদু ঐনা শিয়র তৌরি। https://t.co/B7JuOMLjRo”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to the great Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day
15 JAN 2022 9:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the great Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Thiruvalluvar Day, I pay tributes to the great Thiruvalluvar. His ideals are insightful and practical…they stand out for their diverse nature and intellectual depth. Sharing a video I took last year of the Thiruvalluvar Statue and Vivekananda Rock Memorial in Kanyakumari. https://t.co/B7JuOMLjRo"