ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଥିରୁଭାଲୁଭାର୍ ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମହାନ ଥିରୁଭାଲୁଭାରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି
15 JAN 2022 9:16AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଥିରୁଭାଲୁଭାର୍ ଦିବସ ଅବସରରେ ମହାନ ଥିରୁଭାଲୁଭାରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଥିରୁଭାଲୁଭାର୍ ଦିବସରେ ମୁଁ ମହାନ ଥିରୁଭାଲୁଭାରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରୁଛି । ତାଙ୍କର ଆଦର୍ଶ ଅନ୍ତର୍ନିହିତ ଏବଂ ବ୍ୟବହାରିକ ... ସେ ନିଜର ବିବିଧ ପ୍ରକୃତି ଏବଂ ବୌଦ୍ଧିକ ଗମ୍ଭୀରତା ପାଇଁ ବିରଳ । ଗତବର୍ଷ କନ୍ୟାକୁମାରୀ ଠାରେ ଥିରୁଭାଲୁଭାରଙ୍କ ପ୍ରତିମୂର୍ତ୍ତି ଏବଂ ବିବେକାନନ୍ଦ ସ୍ମାରକର ଏକ ଭିଡିଓ ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଥିଲା ଯାହାକୁ ମୁଁ ଏଠାରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରୁଛି । https://t.co/B7JuOMLjRo"

Prime Minister's Office
PM pays tributes to the great Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day
15 JAN 2022 9:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the great Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Thiruvalluvar Day, I pay tributes to the great Thiruvalluvar. His ideals are insightful and practical…they stand out for their diverse nature and intellectual depth. Sharing a video I took last year of the Thiruvalluvar Statue and Vivekananda Rock Memorial in Kanyakumari. https://t.co/B7JuOMLjRo"