প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ৫০শুবা বিজয় দিৱসতা মুক্তিজোদ্ধশিং, বিরঙ্গনশিং অমসুং ইন্দিয়ন আর্মদ ফোর্সশিংগী মথৌনা অমসুং থৱাই কৎখিবা অদুবু নিংশিংখ্রে।
16 DEC 2021 9:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শরী নরেন্দ্র মোদীনা ৫০শুবা বিজয় দিৱসতা মুক্তিজোদ্ধশিং, বিরঙ্গনশিং অমসুং মথৌনা লৈরবা ইন্দিয়ন আর্মদ ফোর্সশিংগী হনবা লৈত্রবা মথৌনা অমসুং থৱাই কৎখিবা অদুবু নিংশিংখ্রে। হায়রিবা থৌরম অসিদা রাস্ত্রপতিজীনা ধাকাদা চৎতুনা শরুক য়াখিবা অসি ভারত মচাশিংগী চাওথোকচনীংঙাই ওইরবা মীকুপ অমনি।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“৫০শুবা বিজয় দিৱস অসিদা মুক্তিজোদ্ধশিং, বিরঙ্গনশিং অমসুং মথৌনা লৈরবা ইন্দিয়ন আর্মদ ফোর্সশিংগী হনবা লৈত্রবা মথৌনা অমসুং থৱাই কৎখিবা অদুবু ঐহাক্না নৌহৌননা নিংশিংলি। ঐখোয়না অমত্তা ওইনা লান্থেংনদুনা তমথীরবা লান্মীশিং অদুবু মাইথীবা পীখি। রাস্ত্রপতিজীনা ধাকাদা চৎতুনা শরুক য়াখিবা অসি ভারত মচাশিংগী চাওথোকচনীংঙাই ওইরবা মীকুপ অমনি।”

Prime Minister's Office
PM recalls valour and sacrifice by Muktijoddhas, Biranganas and Indian Armed Forces on the 50th Vijay Diwas
16 DEC 2021 9:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the great valour and sacrifice by the Muktijoddhas, Biranganas and bravehearts of the Indian Armed Forces on the 50th Vijay Diwas. Shri Modi has also said that the presence of Rashtrapati Ji in Dhaka on this occasion is of special significance to every Indian.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On the 50th Vijay Diwas, I recall the great valour and sacrifice by the Muktijoddhas, Biranganas and bravehearts of the Indian Armed Forces. Together, we fought and defeated oppressive forces. Rashtrapati Ji’s presence in Dhaka is of special significance to every Indian."