প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
হেল্থগিৰি বঁটা ২১ ৰ বিজয়ীসকলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
02 OCT 2021 6:12PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হেল্থগিৰি বঁটা ২১ৰ বিজয়ীসকলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
কেইবাটাও টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘মই #HealthgiriAwards21ৰ বিজয়ীসকলক অভিনন্দন জনাইছোঁ। প্ৰতি বছৰে ২ অক্টোবৰত পৰিষ্কাৰ পৰিচ্ছন্নতাই হওঁক বা এতিয়া স্বাস্থ্যসেৱাতেই হওঁক যিসকলে তৃণমূল পৰ্যায়ত নানা কাম কৰি পৰিৱৰ্তন আনিবলৈ সক্ষম হৈছে তেওঁলোকক নিয়মিতভাৱে সন্মান জনোৱাৰ বাবে @IndiaToday গোষ্ঠীৰ উদ্যোগক স্বাগতম জনাইছোঁ।
বিশ্বজুৰি ক'ভিড-১৯ মহামাৰীৰ বিৰুদ্ধে যুঁজক শক্তিশালী কৰি তোলাৰ ক্ষেত্ৰত বিশিষ্ট ব্যক্তিসকল আৰু সংগঠনসমূহে ভূমিকা গ্ৰহণ কৰিছিল।
উল্লেখ্য যে, এনেধৰণৰ উৎকৃষ্ট প্ৰচেষ্টাক সন্মান জনোৱা আৰু তেওঁলোকৰ কামৰ ওপৰত আলোকপাত কৰাৰ বাবে @IndiaTodayৰ HealthgiriAwards21 বঁটা এক প্ৰশংসনীয় প্ৰচেষ্টা।’

Prime Minister's Office
PM congratulates winners of Healthgiri Awards 21
02 OCT 2021 6:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the winners of the Healthgiri Awards 21.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"I would like to congratulate the winners of the #HealthgiriAwards21. I would also like to laud the @IndiaToday group for their regular practice of honouring grassroots level change makers, be it in cleanliness or now healthcare, on 2nd October every year.
Through the COVID-19 global pandemic, extraordinary individuals and organisations rose to the occasion and strengthened the fight against the pandemic.
#HealthgiriAwards21 is a commendable effort by @IndiaToday to honour such outstanding efforts and highlight their work."