প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হেল্থগিরি এৱার্দস ২১গী ৱিন্নরশিংবু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
02 OCT 2021 6:12PM by PIB Imphal
হেল্থগিরি এৱার্দস ২১গী ৱিন্নরশিংবু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"#HealthgiriAwards21গী ৱিন্নরশিংবু ঐনা থাগৎপা ফোংদোকচবা পামজৈ৷ চহি খুদিংগী ওক্তোবর ২দা @IndiaToday groupনা লুবা নানবদবু ওইরবসু নত্রগা হৌজিক্তি হেল্থকেয়রদবু ওইরবসু মখোয়না গ্রাসরুত লেবেল চেঞ্জ মেকরশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎলিবা অসিগীদমক ঐনা থাগৎপা ফোংদোকপা পাম্মী৷"
মালেম শিনবা থুংনা শন্দোক্লিবা লাইনা-লাইচৎ অসিদা, কা-হেন্না হৈথোই-শিন্থোইরবা মীওইশিং অমদি ওর্গনাইজেসনশিংনা থৌরম অসিদা য়াওখি অমদি লাইনা-লাইচৎ অসি লান্থেংনবগী শক্তি হেন্না লৈহনখি৷
#HealthgiriAwards21 অসি লাইচৎ অসি থেংনবা মতমদা কা-হেন্না হৈথোই-শিন্থোইরবা মওংদা হোৎনখিবশিং অমদি মখোয়না তৌখিবা থবক অদুবু ইকাই খুম্নবা ওইনা @IndiaTodayনা শিনখিবা য়াম্না থাগৎনিংঙাই ওইরবা থৌওং অমনি৷"

Prime Minister's Office
PM congratulates winners of Healthgiri Awards 21
02 OCT 2021 6:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the winners of the Healthgiri Awards 21.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"I would like to congratulate the winners of the #HealthgiriAwards21. I would also like to laud the @IndiaToday group for their regular practice of honouring grassroots level change makers, be it in cleanliness or now healthcare, on 2nd October every year.
Through the COVID-19 global pandemic, extraordinary individuals and organisations rose to the occasion and strengthened the fight against the pandemic.
#HealthgiriAwards21 is a commendable effort by @IndiaToday to honour such outstanding efforts and highlight their work."