ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ହେଲ୍ଥଗିରି ପୁରସ୍କାର ୨୧ ର ବିଜେତାମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
02 OCT 2021 6:12PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ହେଲ୍ଥଗିରି ପୁରସ୍କାର ୨୧ ର ବିଜେତାମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
ଏକାଧିକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ମୁଁ ହେଲଥଗିରି ୨୧ ର ବିଜେତାମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଉଛି । ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରର ପରିବର୍ତ୍ତନ ର୍ନିମାତା ମାନଙ୍କୁ ନିମୟିତ ସମ୍ମାନିତ କରିବାର ପାଇଁ ମୁଁ ଇଣ୍ଡିଆଟୁଡେ ଗୋଷ୍ଠୀକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିବାକୁ ଚାହେଁ, ସ୍ୱଚ୍ଛତା ହେଉ କିମ୍ବା ବର୍ତ୍ତମାନ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟସେବା ହେଉ, ପ୍ରତିବର୍ଷ ଅକ୍ଟୋବର ୨ତାରିଖରେ ।”
କୋଭିଡ-୧୯ ବିଶ୍ୱ ମହାମାରୀ ମାଧ୍ୟମରେ ଅସାଧାରଣ ବ୍ୟକ୍ତି ଏବଂ ସଂଗଠନ ଏହି ଘଟଣାରୁ ଉଠି ମହାମାରୀ ବିରୋଧରେ ଲଢେଇକୁ ଦୃଢ କରିଥିଲେ ।
ସେମାନଙ୍କର ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ କାର୍ଯ୍ୟକୁ ସମ୍ମାନ ଦେବା ଏବଂ ଲୋକଙ୍କ ନିକଟରେ ପହଞ୍ଚାଇବା ପାଇଁ ହେଲ୍ଥଗିରି ପୁରସ୍କାର ୨୧ ହେଉଛି ଇଣ୍ଡିଆଟୁଡେ ଗୋଷ୍ଠି ଦ୍ୱାରା ଏକ ପ୍ରଶଂସନୀୟ କାର୍ଯ୍ୟ ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates winners of Healthgiri Awards 21
02 OCT 2021 6:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the winners of the Healthgiri Awards 21.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"I would like to congratulate the winners of the #HealthgiriAwards21. I would also like to laud the @IndiaToday group for their regular practice of honouring grassroots level change makers, be it in cleanliness or now healthcare, on 2nd October every year.
Through the COVID-19 global pandemic, extraordinary individuals and organisations rose to the occasion and strengthened the fight against the pandemic.
#HealthgiriAwards21 is a commendable effort by @IndiaToday to honour such outstanding efforts and highlight their work."