প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশ্ব মল্লযুঁজাৰু চেম্পিয়নশ্বিপ, ২০২১ত পদক জয়ৰ বাবে অঞ্চু মালিক আৰু সৰিতা ম’ৰক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 OCT 2021 7:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশ্ব মল্লযুঁজাৰু চেম্পিয়নশ্বিপ, ২০২১ত অঞ্চু মালিকে ৰূপৰ পদক আৰু সৰিতা ম’ৰে ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জনায়৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “বিশ্ব মল্লযুঁজাৰু চেম্পিয়নশ্বিপ, ২০২১ত ৰূপৰ জয় কৰাৰ বাবে @OLyAnshu আৰু ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে @saritamor3 অভিনন্দন জনায়৷ এইসকলক খেলুৱৈৰ উজ্জ্বল ভৱিষ্যতৰ বাবে শুভেচ্ছা জনালো৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Anshu Malik and Sarita Mor for winning medals at World Wrestling Championship 2021
10 OCT 2021 7:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Anshu Malik for winning Silver medal and Sarita Mor for winning Bronze medal at World Wrestling Championship 2021
The Prime Minister tweeted :
"Congratulations to @OLyAnshu for winning the Silver and @saritamor3 for winning the Bronze at the World Wrestling Championship 2021. Best wishes to these outstanding athletes for their future endeavours."