প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অনশু মালিক অমসুং সরিতা মোরবু ৱার্লদ রেস্তলিং চেম্পিওনশিপ ২০২১দা মেদলশিং ফংলকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
10 OCT 2021 7:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱার্লদ রেস্তলিং চেম্পিওনশিপ ২০২১দা অনশু মালিকপু সিলভর মেদল অমসুং সরিতা মোরবুনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“ৱার্লদ রেস্তলিং চেম্পিওনশিপ ২০২১দা @OLyAnshuবু সিলভর মেদল অমসুং @saritamor3বুনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি। মপা লৈত্রবা শান্নরোইশিং অসিগী মখোয়গী তুংগী অহেনবা তান্নবা কয়াদা খ্বায়দগী অহেনবা ওইনবা য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Anshu Malik and Sarita Mor for winning medals at World Wrestling Championship 2021
10 OCT 2021 7:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Anshu Malik for winning Silver medal and Sarita Mor for winning Bronze medal at World Wrestling Championship 2021
The Prime Minister tweeted :
"Congratulations to @OLyAnshu for winning the Silver and @saritamor3 for winning the Bronze at the World Wrestling Championship 2021. Best wishes to these outstanding athletes for their future endeavours."