প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সেপ্তেম্বরগী তাং ২৫দা প্রধান মন্ত্রীনা ‘গ্লোবেল সিতিজন লাইব’তা ভিদিওদা ৱা ঙাংগনি
24 SEP 2021 5:02PM by PIB Imphal
২০২১, সেপ্তেম্বর ২৫গী নুমিদাংৱাইরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘গ্লোবেল সিতিজন লাইব’ থৌরমদা ভিদিওদা ৱা ঙাংগনি৷
‘গ্লোবেল সিতিজন’ অসি কা-হেন্না লাইরববু মরু ফংনা মুথৎনবা হোৎনরিবা গ্লোবেল এদভোকেসী ওর্গনাইজেসন অমনি৷ ‘গ্লোবেল সিতিজন লাইব’ অসি পুং ২৪গী থৌরম অমনি, মসি সেপ্তেম্বর ২৫ অমদি ২৬তা পাংথোক্কনি অমদি মসিদা মুম্বাই, ন্যু য়োর্ক, পেরিস, রাইও দি জেনৈরো, সিদনী, লোস এঞ্জেলিস, লাগোস অমসুং সিওল য়াওনা অচৌবা শহরশিংদা লাইব ইভেন্তশিং পাংথোক্কনি৷ থৌরম অসি লৈবাক ১২০দা অমদি সোসিএল মেদিয়া চেনেল কয়ামরোমদা শন্দোক্কনি৷

Prime Minister's Office
PM to deliver video address at ‘Global Citizen Live’ on 25th September
24 SEP 2021 5:02PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver a video address at the event ‘Global Citizen Live’ on the evening of 25th September, 2021.
‘Global Citizen’ is a global advocacy organization that is working to end extreme poverty. ‘Global Citizen Live’ is a 24-hour event which will be held across 25th and 26th September and will involve live events in major cities including Mumbai, New York, Paris, Rio De Janeiro, Sydney, Los Angeles, Lagos and Seoul. The event will be broadcast in 120 countries and over multiple social media channels.