প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱাশিংতন দি.সি.দা প্রধান মন্ত্রী থুংখিবগী প্রেস রিলিজ
23 SEP 2021 8:30AM by PIB Imphal
য়ু.এস.এ.গী রাস্ত্রপতি, জো বিদেননা বার্কতন তৌবীরকখিবগী মতুং ইন্না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী য়ুনাইতেদ স্তেতস ওফ অমেরিকাগী খোংচৎকীদমক ৱাশিংতন দি.সি.দা(২০২১ সেপ্তেম্বর ২২, লোকেল তাইম) থুংখি৷
য়ু.এস.এ. সরকারগী মহুৎ শিন্দুনা স্তেত ফোর মেনেজমেন্ত অমদি রিসোর্সেসকী দিপুতী সেক্রেতরী, শ্রী তি.ঐচ. ব্রাইয়ন মেককিওননা প্রধান মন্ত্রীবু ওকখি৷
এনদ্রিয়ুস এয়রবেজতা ইন্দিয়ন দাইস্পোরাগী থৌনা লৈরবা মেম্বরশিংসু শরুক য়াখি অমদি মখোয়না হরাউনা প্রধান মন্ত্রীবু ওকখি৷

Prime Minister's Office
Press Release on Arrival of Prime Minister to Washington D.C.
23 SEP 2021 8:30AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi arrived in Washington D.C.(22 September 2021, local time) for his visit to the United States of America at the invitation of His Excellency President Joe Biden of the USA.
Prime Minister was received by Mr. T. H. Brian McKeon, Deputy Secretary of State for Management and Resources on behalf of the government of the USA.
Exuberant members of Indian diaspora were also present at the Andrews airbase and they cheerfully welcomed Prime Minister.