প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২৬ ছেপ্টেম্বৰ, ২০২১ৰ মন কী বাতৰ বাবে দেশৰ নাগৰিকসকলক তেওঁলোকৰ ধাৰণা শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ আহ্বান জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
16 SEP 2021 10:01AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৬ ছেপ্টেম্বৰ, ২০২১ৰ দেওবাৰে প্ৰচাৰ হ’বলগীয়া মন কী বাতৰ বাবে দেশৰ নাগৰিকসকলক তেওঁলোকৰ ধাৰণা শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ আহ্বান জনায়৷ মন কী বাতৰ বাবে ধাৰণাসমূহ নমো এপ, মাইগভ বা বাৰ্তা ৰেকৰ্ড কৰি ১৮০০-১১-৭৮০০ নম্বৰত প্ৰেৰণ কৰিব পাৰিব৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “চলিত মাহৰ #MannKiBaatৰ বাবে কেতবোৰ আমোদজনক ইনপুট লাভ কৰিছো, যিবোৰ ২৬ তাৰিখে প্ৰচাৰ হ’ব৷ নমো এপ, মাইগভ বা বাৰ্তা ৰেকৰ্ড কৰি ১৮০০-১১-৭৮০০ নম্বৰত আপোনালোকৰ চিন্তাধাৰা শ্বেয়াৰ কৰি থাকক৷”

Prime Minister's Office
PM invites citizens to share their ideas for Mann ki Baat on 26th September 2021
16 SEP 2021 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called citizens to share their ideas for 81st episode of Mann ki Baat which will take place on Sunday, 26th September 2021. Ideas for Mann ki Baat can be shared on NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Have been getting several interesting inputs for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 26th. Keep sharing your insights on the NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800.
https://t.co/OR3BUI1rK3"