Prime Minister's Office
PM invites citizens to share their ideas for Mann ki Baat on 26th September 2021
16 SEP 2021 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called citizens to share their ideas for 81st episode of Mann ki Baat which will take place on Sunday, 26th September 2021. Ideas for Mann ki Baat can be shared on NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Have been getting several interesting inputs for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 26th. Keep sharing your insights on the NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800.
https://t.co/OR3BUI1rK3"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସେପ୍ଟେମ୍ବର ୨୬, ୨୦୨୧ ମନ କି ବାତ୍ ପାଇଁ ଦେଶବାସୀଙ୍କ ବିଚାର ଆହ୍ୱାନ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 SEP 2021 10:01AM by PIB Bhubaneswar
ସେପ୍ଟେମ୍ବର ୨୬, ୨୦୨୧ ରବିବାର ଦିନ ପ୍ରସାରିତ ହେବାକୁ ଥିବା “ମନ କି ବାତ୍”ର ୮୧ତମ ଅଧ୍ୟାୟ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଦେଶବାସୀଙ୍କ ବିଚାର ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି । ଲୋକେ ମନ କି ବାତ ପାଇଁ ନିଜ ବିଚାରକୁ ନମୋ ଆପ, ମାଇଁଗଭରେ ଶେୟାର କରିପାରିବେ କିମ୍ବା ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ରେ ନିଜ ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରାଇ ପାରିବେ ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଚଳିତ ମାସ ୨୬ ତାରିଖର #ମନ କି ବାତ୍ ପାଇଁ ଅନେକ ରୋଚକ ମତାମତ ମିଳିଛି । ନିଜ ଚିନ୍ତାଧାରା ନମୋ ଆପ୍, ମାଇଁଗଭରେ ଶେୟାର କରନ୍ତୁ କିମ୍ବା ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ରେ ନିଜ ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରାଇ ନିଅନ୍ତୁ ।”