Prime Minister's Office
PM invites citizens to share their ideas for Mann ki Baat on 26th September 2021
16 SEP 2021 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called citizens to share their ideas for 81st episode of Mann ki Baat which will take place on Sunday, 26th September 2021. Ideas for Mann ki Baat can be shared on NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Have been getting several interesting inputs for this month’s #MannKiBaat, which will take place on the 26th. Keep sharing your insights on the NaMo App, MyGov or record your message on 1800-11-7800.
https://t.co/OR3BUI1rK3"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২০২১গী সেপ্তেম্বর ২৬তা শন্দোক্কদৌরিবা মন কী বাতকীদমক মশা মশাগী ৱাখল্লোনশিং ফোদোরক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদগী কৌখ্রে
16 SEP 2021 10:01AM by PIB Imphal
২০২১গী সেপ্তেম্বর ২৬, নোংমাইজিং নুমিৎতা শন্দোক্কদৌরিবা মন কী বাতকী ৮১শুবা ইপিসোদকীদমক মশা মশাগী ৱাখল্লোনশিং ফোদোরক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদগী কৌখ্রে৷ মন কী বাতকী ৱাখল্লোনশিং অদু নামো এপ, মাই গোভ নত্রগা ১৮০০-১১-৭৮০০দা অদোমগী মেসেজ অদু রেকোর্দ তৌদুনা থারকপা য়াগনি৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"তাং ২৬তা শন্দোক্কদৌরিবা থা অসিগী #MannKiBaatকী ওইনা তোঙান তোঙানবা নুংঙাইরবা ইনপুতশিং ফংদুনা লাক্লি৷ অদোমগী ৱাখল্লোনশিং অদু নামো এপ, মাইগোভ নত্রগা ১৮০০-১১-৭৮০০দা অদোমগী মেসেজ অদু রেকোর্দ তৌদুনা থাবীকউ৷
https://t.co/OR3BUI1rK3"