প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ক্ৰিকেটৰ পথাৰত টীম ইণ্ডিয়াৰ জয় আৰু টিকাকৰণ অভিযানত ভাৰতে লাভ কৰা সাফল্যৰ শলাগ লয়
06 SEP 2021 10:09PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ক্ৰিকেটৰ পথাৰত টীম ইণ্ডিয়াৰ জয় আৰু টিকাকৰণ অভিযানত ভাৰতে লাভ কৰা সাফল্যক ভূয়সী প্ৰশংসা কৰিছে।
আজি ভাৰতে পুনৰ ১কোটি টিকাকৰণ সম্পূৰ্ণ কৰিছে। যোৱা ১১ দিনত তৃতীয়বাৰৰ বাবে এদিনত ১ কোটি টিকাকৰণ সম্পূৰ্ণ হৈছে।
ইফালে, ক্ৰিকেটৰ পথাৰত ভাৰতে আজি অভেলত ঐতিহাসিক জয় সাব্যস্ত কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
ক্ৰিকেটৰ পথাৰ আৰু টিকাকৰণৰ ক্ষেত্ৰত ভাৰতৰ বাবে আন এক সাফল্যৰ দিন। পূৰ্বৰ দৰে টীম ইণ্ডিয়াই আজিও জয় সাব্যস্ত কৰিলে।

Prime Minister's Office
PM lauds Team India for both cricket victory and vaccine landmark
06 SEP 2021 10:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has praised Team India as India scores significant successes in its vaccination drive and on cricket field.
Today, India once again administered more than 1 crore doses,thrice in the last 11 days.
In cricket, India registered a historic win at Oval today.
The Prime Minister tweeted :
"Great day (again) on the vaccination front and on the cricket pitch. As always, #TeamIndia wins!
#SabkoVaccineMuftVaccine"