ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କ୍ରିକେଟରେ ବିଜୟ ଏବଂ ରେକର୍ଡ ସଂଖ୍ୟକ ଟିକାକରଣ ପାଇଁ ଟିମ୍ ଇଣ୍ଡିଆକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି
06 SEP 2021 10:09PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଟିମ୍ ଇଣ୍ଡିଆକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଭାରତ ଉଭୟ ଟିକାକରଣ ଅଭିଯାନ ଏବଂ କ୍ରିକେଟ ଖେଳରେ ମହତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ସଫଳତା ହାସଲ କରିଛି ।
ଆଜି, ଗତ ୧୧ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ତୃତୀୟ ଥର ପାଇଁ ଭାରତରେ ୧କୋଟିରୁ ଅଧିକ କରୋନା ଭ୍ୟାକ୍ସିନ ଦିଆଯାଇଛି।
କ୍ରିକେଟରେ ଭାରତ ଆଜି ଓଭାଲ ଠାରେ ଐତିହାସିକ ବିଜୟ ହାସଲ କରିଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
ଟିକାକରଣ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଏବଂ କ୍ରିକେଟ ଖେଳପଡିଆରେ ଆଜିର ଦିନଟି ଐତିହାସିକ ଥିଲା (ପୁଣି ଥରେ) ।
ସବୁଥର ଭଳି # ଟିମ୍ ଇଣ୍ଡିଆର ବିଜୟ ହୋଇଛି ।
# ସମସ୍ତଙ୍କ ପାଇଁ ଟିକା, ମାଗଣାରେ ଟିକା ।

Prime Minister's Office
PM lauds Team India for both cricket victory and vaccine landmark
06 SEP 2021 10:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has praised Team India as India scores significant successes in its vaccination drive and on cricket field.
Today, India once again administered more than 1 crore doses,thrice in the last 11 days.
In cricket, India registered a historic win at Oval today.
The Prime Minister tweeted :
"Great day (again) on the vaccination front and on the cricket pitch. As always, #TeamIndia wins!
#SabkoVaccineMuftVaccine"