প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ক্রিকেত্তা মায় পাকখ্রবা অমসুং ভেক্সিনগী মশক থোক্না মফম অমা য়ৌবা ঙমখিবা ভারতকী তীম অনিমকপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
06 SEP 2021 10:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতনা মশক থোক্না ভেক্সিনেসন দ্রাইবতা মায় পাকখ্রবা অমসুং ক্রিকেতকী লমদসু মায় পাকখ্রবা তীম অনিবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ঙসিশু, ভারতনা অমুক হন্না নুমিৎ ১১নিগী মনুংদা অহুমলক শুবা ওইনা দোজ কোতি ১ হেন্না কাপখ্রে।
ওবেলদা ঙসি ভারতনা ক্রিকেত্তা পুৱারী ওইনা রেজিস্তর তৌখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি:
“ভেক্সিনেসন্না মাংলোম চংবদা অমসুং ক্রিকেত পিতচতা য়াইফরবা (অমুক হন্না) নুমিৎ অমা ওইরে। মতম পুম্বদা #TeamIndiaনা মায় পাক্লি! #SabkoVaccineMuftVaccine”

Prime Minister's Office
PM lauds Team India for both cricket victory and vaccine landmark
06 SEP 2021 10:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has praised Team India as India scores significant successes in its vaccination drive and on cricket field.
Today, India once again administered more than 1 crore doses,thrice in the last 11 days.
In cricket, India registered a historic win at Oval today.
The Prime Minister tweeted :
"Great day (again) on the vaccination front and on the cricket pitch. As always, #TeamIndia wins!
#SabkoVaccineMuftVaccine"