প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দবল্যু.এ.য়ু.২০ নাইরোবি ২০২১দা মেদল লৌখিবা শান্নরোইশিংদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
23 AUG 2021 1:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱার্লদ এথেলেতিক অন্দর ২০ নাইরোবি-২০২১দা মেদল লৌখিবা শান্নরোইশিংদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“খুৎলৈ থুনা মায় পাকখি! @WAU20Nairobi21দা সিলভর মেদল অনি অমসুং ব্রোঞ্জ অমা লৌরকখিবা শান্নরোইশিংদা হরাওবা ফোংদোকচরি। এথলেতিক্না ভারত শিনবা থুংনা মমিং লৈবা হেনগৎলক্লি অমসুং মসিদা তুংগীদমক চাউরবা খুদম অমনি। ঐখোয়গী কন্না হোৎনরিবা শান্নরোইশিংদা য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates athletes on winning medals at WAU20Nairobi2021
23 AUG 2021 1:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated athletes on winning the medals at World Athletics Under 20 Nairobi-2021.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Picking speed and success! Congratulations to our athletes for bringing home 2 Silver medals and a Bronze medal at @WAU20Nairobi21. Athletics is gaining popularity across India and this is a great sign for the times to come. Best wishes to our hardworking athletes."