Prime Minister's Office
PM congratulates athletes on winning medals at WAU20Nairobi2021
23 AUG 2021 1:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated athletes on winning the medals at World Athletics Under 20 Nairobi-2021.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Picking speed and success! Congratulations to our athletes for bringing home 2 Silver medals and a Bronze medal at @WAU20Nairobi21. Athletics is gaining popularity across India and this is a great sign for the times to come. Best wishes to our hardworking athletes."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଡବ୍ଲୁ୍ୟଏୟୁ୨୦ନାଇରୋବି୨୦୨୧ରେ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଆଥଲେଟଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ
23 AUG 2021 1:37PM by PIB Bhubaneswar
ୱାର୍ଲଡ ଆଥଲେଟିକ୍ସ ଅଣ୍ଡର୍ ୨୦ ନାଇରୋବି-୨୦୨୧ରେ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଆଥଲେଟମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
‘‘ଗତି ଓ ସଫଳତା ଊଦ୍ଧ୍ୱର୍ମୁଖୀ ହେଲା! ଡବ୍ଲୁ୍ୟଏୟୁ୨୦ନାଇରୋବି୨୧ରେ ୨ଟି ରୌପ୍ୟ ଓ ଗୋଟିଏ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ଜିତି ଘରକୁ ଆଣିଥିବାରୁ ଆମର ଆଥଲେଟମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଆଥଲେଟିକ୍ସ ସମଗ୍ର ଭାରତରେ ଲୋକପି୍ରୟତା ହାସଲ କରିବାରେ ଲାଗିଛି ଏବଂ ଆଗାମୀ ସମୟ ପାଇଁ ଏହା ଏକ ଭଲ ସଂକେତ । ଆମର କଠିନ ପରିଶ୍ରମୀ ଆଥଲେଟମାନଙ୍କୁ ଶୁଭକାମନା ।’’