প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না গোল্ফর অদিতি অশোকপু মহাক্কী হৈশিংবা অমদি ফিরেপ উৎখিবগীদমক থাগৎখ্রে
07 AUG 2021 11:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোল্ফর অদিতি অশোকপু ওলিম্পক্তা মহাক্না পীখিবা মশক নাইরবা পর্ফোর্মেন্সতা মহাক্কী হৈশিংবা অমদি অচেৎপা খোঙফম উৎখিবগীদমক থাগৎখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিবদা:
“নীংথিনা শান্নখ্রে @aditigolf! অদোম্না #Tokyo2020 তা নীংথিনা হৈশিংবা অমদি অচেৎপা খোঙফম উৎখি‍। মেদল অমা খজিক্তংদা নান্থোকখ্রে অদুবু অদোম্না ভারত মচা অতৈদগী হেন্না খুমাঙ চাউশিন্দুনা পরিং অমা য়াৎলম্লে‍। অদোমগী তুংগী হোৎনজবশিংদা খ্বাইদগী ফবতা ওইরবসনু”

Prime Minister's Office
PM praises golfer Aditi Ashok for her show of skill and resolve
07 AUG 2021 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded golfer Aditi Ashok for her skills and resolve during her steller performance at the Olympics.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Well played @aditigolf! You have shown tremendous skill and resolve during #Tokyo2020 . A medal was narrowly missed but you’ve gone farther than any Indian and blazed a trail. Best wishes for your future endeavours"