ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଗଲ୍ଫ ଖେଳାଳି ଆଦିତ୍ୟ ଅଶୋକଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଦକ୍ଷତା ଏବଂ ଉନ୍ନତ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି
07 AUG 2021 11:18AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଲ୍ଫ ଖେଳାଳି ଆଦିତ୍ୟ ଅଶୋକଙ୍କୁ ଅଲିମ୍ପିକ୍ସରେ ଚମତ୍ମାର ପ୍ରଦର୍ଶନ ସମୟରେ ତାଙ୍କ ଦକ୍ଷତା ଏବଂ ସଂକଳ୍ପ ପାଇଁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
ଗଲ୍ପ ଖେଳାଳି ଆଦିତ୍ୟ, ଆପଣ ଟୋକିଓ ୨୦୨୦ ଅଲମ୍ପିକ୍ସରେ ଅତୁଳନୀୟ କୌଶଳ ଏବଂ ସଂକଳ୍ପ ଦେଖାଇଛନ୍ତି । ଗୋଟିଏ ପଦକରୁ ଆପଣ ଅଳ୍ପକେ ବଞ୍ଚିତ ହୋଇଛନ୍ତି ସତ, କିନ୍ତୁ ଆପଣ ଯେ କୌଣସି ଭାରତୀୟଙ୍କଠାରୁ ଅଧିକ ଦୂରକୁ ଯାଇପାରିଛନ୍ତି ଏବଂ ଅତି ସୁନ୍ଦର ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି । ଆପଣଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ।

Prime Minister's Office
PM praises golfer Aditi Ashok for her show of skill and resolve
07 AUG 2021 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded golfer Aditi Ashok for her skills and resolve during her steller performance at the Olympics.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Well played @aditigolf! You have shown tremendous skill and resolve during #Tokyo2020 . A medal was narrowly missed but you’ve gone farther than any Indian and blazed a trail. Best wishes for your future endeavours"