প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০গী রেস্লিং মশান্নদা রবি কুমার দহিয়ানা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
05 AUG 2021 5:06PM by PIB Imphal
তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০গী রেস্লিং মশান্নদা রবি কুমার দহিয়ানা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে অমসুং মহাকপু হৈথোই-শিন্থোইরবা রেস্লর অমনি হায়না কৌখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি;
"রবি কুমার দহিয়া অসি কা-হেন্না হৈথোই-শিন্থোইরবা রেস্লর অমনি! মহাক্কী ফাইতিং স্পিরিত অমসুং অচেৎপা খোঙথাং অসি কা-হেন্না হৈথোই-শিন্থোই৷ #তোকিও ২০২০দা সিলভর মেদল ফংলকপা অসিগীদমক মহাকপু থাগৎলি৷ মহাক্না পাংথোক্লিবশিং অসিদা ভারতনা য়াম্না চাওনা চাওথোকচবা ফাওই৷"

Prime Minister's Office
PM congratulates Ravi Kumar Dahiya for winning Silver Medal in Wrestling at Tokyo Olympics 2020
05 AUG 2021 5:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ravi Kumar Dahiya for winning the Silver Medal in Wrestling at Tokyo Olympics 2020 and called him a remarkable wrestler.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Ravi Kumar Dahiya is a remarkable wrestler! His fighting spirit and tenacity are outstanding. Congratulations to him for winning the Silver Medal at #Tokyo2020. India takes great pride in his accomplishments."