প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নহাক্না নহাক্কী খ্বাইদগী ঙমজবী থাক্তা উৎখি অমসুং মদুনি পুম্নমক্না শিংথানরিবা: প্রধান মন্ত্রীনা ফেন্সর ভভানি দেবীদা ফোংদোকখিবা
26 JUL 2021 9:55PM by PIB Imphal
ওলেম্পিক ফেন্সিং মেতচ অমদা ভারতকী ওইনা ইহান হান্না ঙমদুনা মথংগী রাউন্দা মাইথীহৌদুনা লৈহৌখ্রবী ভারতকী ফেন্সিং শান্নরোই সি.এ. ভভানি দেবীনা হোৎনখিবা ময়াম অদু প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে৷
ওলেম্পিয়ন অসিনা থমোই শোক্না থাগৎলকখিবা ত্বিত অমদা রিএক্ত তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রী অসিনা অসুম্না ত্বিত তৌখি:
"নহাক্না নহাক্কী খ্বাইদগী ঙমজবী থাক অদু উৎখি অমসুং মদুনি পুম্নমক্না শিংথানরিবা।
মাই পাকপা অমসুং মাইথীবা হায়বসি পুন্সিগী শরুক অমনি৷
নহাক্কী থৌদাং অদুগীদমক ভারতনা য়াম্না চাওথোকচৈ৷ ঐখোয়গী প্রজাশিংদা নহাক্না থৌনা পীবগী মঙাল অমা ওইরি৷"

Prime Minister's Office
You gave your best and that is all that counts: PM to fencer Bhavani Devi
26 JUL 2021 9:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated efforts of India's fencing player C A Bhavani Devi who registered India's first win in an Olympic fencing match before bowing out in the next round.
Reacting to an emotional tweet by the Olympian, the Prime Minister tweeted:
"You gave your best and that is all that counts.
Wins and losses are a part of life.
India is very proud of your contributions. You are an inspiration for our citizens."