Prime Minister's Office
PM greets Doctors on Doctors' Day
01 JUL 2021 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Doctors on the occasion of Doctors' Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "On Doctors Day, my greetings to all doctors. India's strides in the world of medicine are commendable and have contributed to making our planet healthier.
Here is what I said during #MannKiBaat a few days ago."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তরশিংগী নুমিৎতা দোক্তরশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 JUL 2021 9:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তরশিংগী নুমিৎনা লাকপদা দোক্তরশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “দোক্তরশিংগী নুমিৎ অসিদা ঐহাক্না দোক্তর পুম্নমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ভারতনা মালেমগী ওইনা হীদাক-লাংথক্কী লমদা লৌরিবা থৌদাংশিং অসি শীংথানীংঙাই ওই অমসুং ঐখোয়গী গ্রহ অসি ফনা থম্বদা শরুক তমখি।
ঐহাক্না নুমিৎ খরনিগী মমাংদা #MannKiBaatতা ফোঙদোকখিবা অদু মসিদা লৈজরে।”